Idee Ontwerp Product

Lucas Bruil ontwerp en engineering biedt ondersteuning bij iedere fase van het ontwerpproces en verzorgt assistentie bij moeizame projecten.

Strategie

Een goede basis bepaald het uiteindelijk product. Deze wordt gelegd door gedegen onderzoek naar de markt, de gebruikers en de mogelijkheden van uw bedrijf. Hierdoor worden de kansen zichtbaar en kan een duidelijke ontwerprichting worden bepaald.

Ontwerp

Aan de hand van de ontwikkelde visie gaan we aan de slag om deze om te zetten in een product. Door middel van schetsen, 3D modellen en mock-ups zal er met regelmatig overleg een concept ontstaan.

Engineering

Vanaf het begin van het ontwerpproces wordt ook het technische aspect van het product meegenomen. Produceerbaarheid, kostprijs en recyclen zijn onderwerpen die vanaf stap één worden bekeken. Zo wordt een product ontwikkeld waarbij alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn.

Prototyping

Of het nu om een zichtmodel gaat of om een test model voor certificatie, een 3D geprint product of een stalen installatie; Van alle concepten kan een prototype vervaardigd worden. 

Productie en implementatie

Het produceren van kleine series en het begeleiden van de productie van grotere series; Van stuklijst tot assemblage instructies, van inkoop tot kostprijsreductie.